Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ευχές στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αρχανών-Αστερούσιων και γιατρό, Γιώργο Επιτροπάκη


Kαλή επιτυχία στους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις εύχεται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών-Αστερούσιων Επιτρόπακης Γεώργιος. Συγκεκριμένα ο κ. Επιτροπάκης στη δήλωση του αναφέρει:
"Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Με δύναμη, αισιοδοξία, ηρεμία,επιμονή και υπομονή, να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια που έχουν από καιρό αρχίσει. Να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής τους, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πολλές "μάχες" που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Σίγουρα είναι μια σημαντική ευκαιρία για όλους αλλά σίγουρα όχι η μοναδική.Συμπαραστάτες στον αγώνα σας αυτό είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές σας που στηρίζουν κάθε προσπάθειά σας, με τη σκέψη τους πάντα να είναι δίπλα σας, ευχόμενος και σε αυτούς καλή δύναμη.
Εύχομαι στους γονείς να συμβάλλουν στη διατήρηση ενός ήρεμου κλίματος σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των εξετάσεων, ούτως ώστε τα παιδιά τους να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Εύχομαι επίσης στους καθηγητές που εμπλέκονται στις εξετάσεις να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το έργο τους.
Καλή επιτυχία σε όλους".


ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ

ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ