Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός


Την παράσταση του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου «Ηλιθιότητας Εγκώμιον», παρακολούθησε το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου, στο κατάμεστο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις».

Ο Δήμαρχος, σε δήλωσή του, τόνισε: «Το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ δίδει ουσιαστικές δυνατότητες ανάδειξης του ταλέντου, της δημιουργικής διάθεσης, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας των μαθητών της πόλης μας.
Στον Δήμο Ηρακλείου στηρίζουμε τις δράσεις που ενθαρρύνουν την νεανική καλλιτεχνική δραστηριότητα και συνδέουν άμεσα τον Πολιτισμό με την Παιδεία.
Στόχος μας είναι το Μαθητικό Φεστιβάλ να γίνει θεσμός και η επιτυχία του μας δείχνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε». 



Την πολύ επιτυχημένη παράσταση παρακολούθησε, μαζί με τον Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης.
Το 2ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου ολοκληρώνεται σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουνίου με δύο παραστάσεις. 





Στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις», το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου παρουσιάζει το θεατρικό «Λίγο απ’ όλα», μια σύνθεση κωμικών κειμένων των αρχών του 20ου αιώνα, ποιητών, συγγραφέων της Αθηναϊκής κωμωδίας και οπερέτας και στο Ανοιχτό Θέατρο «Πύλη Βήθλεεμ», το Γενικό Λύκειο Αλικαρνασσού παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Γεώργιο Σουρή.

Και για τις δυο παραστάσεις η ώρα έναρξης είναι 21.00 και η είσοδος ελεύθερη.