Πλουμή - Παραγιουδάκης

"Πριγκιπική" αναγνώριση του σωματείου "Είμαι Ακόμα Παιδί"


Σε μια ακόμη δράση έδωσε το παρόν το εθελοντικό σωματείο «Είμαι ακόμα Παιδί». Μόνο που αυτή τη φορά, δεν την διοργάνωσε αλλά προσεκλήθει.


Συγκεκριμένα, το σωματείο μας ήταν παρόν, κατά την επίσκεψή του πριγκιπικού ζεύγους της Αγγλίας στην Κρήτη, στις Αρχάνες, στις εγκαταστάσεις τη Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, όπου ο πρίγκιπας Κάρολος ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος στέγασης προσφύγων και αιτούντων άσυλο που υλοποιεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή.


Το σωματείο μας αντιπροσώπευε, τις δράσεις που διοργανώνει η τοπική κοινωνία με τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο νησί με σκοπό τη γνωριμία μαζί τους και τη δημιουργία σχέσεων που θα βοηθήσουν στην κατεύθυνση της κοινωνικοποίησης και της ομαλούς ένταξής τους στο νησί.
Στο ίδιο γκρούπ μ’ εμάς η κ. Κυριακή Γιακουμάκη, Κοινωνική λειτουργός της Αναπτυξιακής Ηρακελιου ΑΑΕ ΟΤΑ και η κ. Μαρία Κοκκινίδη, από την ομάδα εθελοντών κοινωνικής πολιτικής Δήμου Ηρακλείου.




Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, είχε μια σύντομη συνομιλία με τη πρόεδρο του «Είμαι Ακόμα Παιδί», Έρη Παυλάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας επανέλαβε τα συγχαρητήρια του για την άρτια λειτουργία του προγράμματος.

Η πρόσκληση αυτής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΑΕ ΟΤΑ, αποτελεί για όλους εμάς στο «Είμαι ακόμα παιδί», τιμή. Ήταν ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών και του έργου που παράγουμε με προσανατολισμό πάντα το παιδί.
Και παράλληλα, η πρόσκληση αυτή είναι ευθύνη για εμάς να μη χάσουμε το στόχο μας: να εργαζόμαστε πάντα υπέρ των παιδιών και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.