Πλουμή - Παραγιουδάκης

Μια Πύλη που πρέπει να διαβείς!


Σας παρουσιάζουμε ένα χώρο γεύσεων και μουσικής, που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε στο Ηράκλειο! 


Στο λόφο της Βίγλας, στο κέντρο της πόλης, έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια ένα προσεγμένο εστιατόριο που αποτελεί ιδανική λύση για φαγητό και διασκέδαση: η Πύλη Βιτούρι η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα, ήρθε για να μείνει στη διασκέδαση της πόλης.

Ο χώρος, ο οποίος προσφέρεται και για εκδηλώσεις, είναι όμορφος και καλαίσθητος, προσεγμένος και σωστά διαρυθμισμένος. Καταλαβαίνεις αμέσως ότι τίποτα δεν έχει τοποθετηθεί στην τύχη...

Στην κουζίνα ο αναγνωρισμένος Σεφ Πέτρος Κοσμαδάκης ζωγραφίζει με γεύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και βγάζει πιάτα εμπνευσμένα από την Κρητική διατροφή, με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Το προσωπικό της σάλας, σου προσφέρει εξυπηρέτηση που σε κερδίζει από το πρώτο νεύμα. Εντυπωσιακό το ότι όσο κόσμο κι αν έχει, η ανταπόκριση γίνεται με άνεση και ταχύτητα που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Στο μουσικό μέρος, η ορχήστρα με δυο υπέροχες φωνές, ανδρική και γυναικεία (δυστυχώς δεν μάθαμε τα ονόματα) σε ταξιδεύουν σε νότες έντεχνου, ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού. Μια μουσική πανδαισία, ικανή όχι απλά να σε ψυχαγωγήσει και να σε κάνει να περάσεις καλά τρώγοντας, αλλά να σε ξεσηκώσει και να μετατρέψει ένα κλασικό δείπνο σε βραδιά γλεντιού και διασκέδασης.

Οικοδέσποινα και "βράχος" του χώρου, η Δέσποινα Σπανάκη, η οποία καταφέρνει και φροντίζει όλα να είναι απλά... τέλεια!!!






Tip: Για να μην ρισκάρετε να αποχωρήσετε άπραγοι, καλό είναι να έχετε προνοήσει και να έχετε κάνει κράτηση. Βρείτε όλες τις πληροφορίες, φωτογραφίες, κλπ, εδώ: https://www.facebook.com/pylivitouri.gr/