Πλουμή - Παραγιουδάκης

Έργα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων από τη Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου


Σε εργασίες κατασκευής και αποκατάστασης των αγωγών ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων, καθώς και στην κατασκευή νέων συνδέσεων αποχέτευσης και ύδρευσης στο Δήμο Μαλεβιζίου, προχωράει η Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 190.000 ευρώ, με την χρηματοδότηση να γίνεται από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. και σε αυτές περιλαμβάνονται παρεμβάσεις σε σημεία των δικτύων όπου παρατηρούνται προβλήματα, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας και την αποφυγή διαρροών στο μέλλον από ζημιές και βλάβες.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Από πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., προχωράμε σε εκτεταμένες εργασίες κατασκευής και αποκατάστασης των δικτύων μας. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε τις υποδομές μας, να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυά μας, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου μας.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο Φ. Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γ. Ντουλάκη, τον Δ/ντη Γ. Κουγιουμουτζάκη και όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. για την πολύ καλή προσπάθεια που καταβάλλουν και τα αποτελέσματα που πετυχαίνουν».