Πλουμή - Παραγιουδάκης

Όχι στην Πλαστική Σακούλα – Συνεργασία των ΣΜ Χαλκιαδάκης και του ΕΣΔΑΚ για την μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας


Σε μια ακόμα δράση προστασίας του περιβάλλοντος προχωράνε τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, σε συνεργασία με τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.).


Ειδικότερα, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX στην Ν. Αλικαρνασσό (Μαυσώλου & Ηροδότου) και στον Αγ. Ιωάννη (Ν. Κρασαδάκη) θα διατεθούν δωρεάν 1.500 τσάντες πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. σε επισκέπτες που θα πραγματοποιήσουν αγορές αξίας άνω των 30 €, με στόχο την μείωση της χρήσης πλαστικών σακουλών, την προστασία του περιβάλλοντος και απαλλάσσοντάς τους από την ανάγκη να πληρώσουν το αντίστοιχο περιβαλλοντικό τέλος. Παράλληλα, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης θα διαθέσουν το συμβολικό ποσό των 1.000 € στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, για την ενίσχυση των προγραμμάτων προστασίας του περιβάλλοντος που υλοποιούν.


Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη δράση για να στείλουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και προστασίας του περιβάλλοντος, ενισχύοντας ταυτόχρονα το σημαντικό έργο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Προσοχή: Λόγω της περιορισμένης ποσότητας των τσαντών πολλαπλής χρήσης, η δράση θα πραγματοποιηθεί μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων