Πλουμή - Παραγιουδάκης

Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2017: Εντυπωσιακός ο απολογισμός της δράσης


90 σάκοι συλλογής παιχνιδιών… 25 δραστηριότητες για παιδιά… 1050 μέτρα χαρτί περιτυλίγματος… 70 εθελοντές παιχνιδοτύλιγαν… 65 ώρες παιχνιδοτυλιγμάτων… 120 ώρες live εκπομπής από το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο… 4 συναυλίες συλλογής παιχνιδιών… περισσότερα από 2500 παιχνίδια! περισσότερα από 2500 παιδικά χαμόγελα!!!

Αυτός είναι ο απολογισμός της δράσης Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα για τα Χριστούγεννα που πέρασαν…
Και αυτή τη χρονιά όλοι μαζί καταφέραμε τον στόχο μας!
Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι και αυτά τα Χριστούγεννα!

Για 6η συνεχόμενα χρονιά, η Περιφέρεια Κρήτης – Π. Ε. Ηρακλείου, το Love Radio Κρήτης 102,8, ο 92,5 Πένα fm και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σήκωσαν μανίκια, παιχνιδομάζεψαν, παιχνιδοτύλιξαν και δωροσκόρπισαν.

Ζήσαμε ένα πενταήμερο γεμάτο από παιδικά χαμόγελα, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, χορογραφίες, κάλαντα από όλη την Ελλάδα, αλλά και πλούσια εδέσματα που απόλαυσε ο κόσμος.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους ONIRAMA, τους REC, τους ΧΑΝΑΖΟΟ και το μουσικό σχήμα του AMEΘΥΣΤΟΣ LIVE, οι οποίοι στόλισαν την δράση μας με μουσική, χορό και τραγούδια σε 4 μαγικές συναυλίες με ελεύθερη είσοδο. Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στο καθαριστήριο Clean Up, το οποίο για ακόμα μια χρονιά επιμελήθηκε τον καθαρισμό και την απολύμανση των λούτρινων παιχνιδιών της ενέργειας.
Παράλληλα, το 3ο Santa Run Ηράκλειο έλαβε χώρα και στόχος μας ήταν, και αυτή την χρονιά, η στήριξη του Παιδικού χωριού SOS Kρήτης.
Ηρακλειώτες αλλά και επισκέπτες της πόλης, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με τους φίλους και συγγενείς, με τα κατοικίδια τους και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, έτρεξαν περιφερειακά της πόλης για να στηρίξουμε όλοι μαζί το παιδικό χωριό SOS Κρήτης.

Ευχαριστούμε τους φορείς της πόλης και τις αρχές που φρόντισαν για ένα ακόμα ασφαλές Santa Run!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, μοιράσαμε παιδικά χαμόγελα!
Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου, για την άψογη φιλοξενία της ενέργειας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της δράσης Παιχνδιομαζέματα Δωροσκορπίσματα…


Τα Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2017 πέρασαν στην ιστορία, αφήνοντας πίσω τους μόνο όμορφα συναισθήματα!
Το μεγαλύτερο «Ευχαριστώ» σε όλους εσάς που και αυτή την χρονιά αφήσατε τα παιχνίδια σας στους σάκους συλλογής παιχνιδιών!
Ευχαριστούμε θερμά όλο το Ηράκλειο για την μεγάλη αγκαλιά που επιφύλαξε για τα φετινά Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, στα Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 2018!