Πλουμή - Παραγιουδάκης

Θερμοπομποί: Έρχονται και μας ζεσταίνουν οικονομικά!


Τα γυάλινα θερμαντικά πάνελ έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης του χώρου σας άμεσα και οικονομικά.


Τα θερμαντικά πάνελ της Inventor στην Ντι Μπάμπο Climatecnica, με τον εξελιγμένο λεπτό σχεδιασμό τους, το μοντέρνο design και την δυνατότητα επιλογής χρώματος ανάμεσα σε λευκό και μαύρο, αναβαθμίζουν την αισθητική ενός δωματίου και εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες θέρμανσης. 
Με ενσωματωμένο ιονιστή για καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα και χρονοδιακόπτη 24 ωρών για να ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε τη συσκευή όποτε εσείς επιθυμείτε, άμεσο έλεγχο μέσω της οθόνης LED και του ψηφιακού θερμοστάτη, σας εξασφαλίζουν την αποδοτική και οικονομική λειτουργία της συσκευής σας.


Γυάλινα θερμαντικά πάνελ άριστης απόδοσης στη θέρμανση, με ιονιστή για ιδανική και καθαρή ατμόσφαιρα, με:


- Ενσωματωμένο ιονιστή για την εξάλειψη κάθε είδους μυρωδιάς, σκόνης και καπνού.


- Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στην ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.


- Περιστρεφόμενα ροδάκια για εύκολη μετακίνηση ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.


- Χρονοδιακόπτη 24 ωρών, για να προγραμματίζετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης του θερμαντικού πάνελ σας.


- Τηλεχειριστήριο που εξασφαλίζει τη ρύθμιση από απόσταση για να απολαμβάνετε τα επιθυμητά επίπεδα θέρμανσης.

- 3ετή εγγύηση.

Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Inventor για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.



Στην Di Babbo Climatecnica μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε υπεύθυνα και έγκυρα για όλες τις προτάσεις των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οικιακού ή επαγγελματικού χώρου.
Γιατί ο σωστός κλιματισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη και στην Di Babbo Climatecnica φροντίζουν να μας καλύπτουν υπεύθυνα και οικονομικά, όπως ακριβώς θέλουμε!



Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές: Di Babbo Climatecnica, Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, τ.: 2810238966, www.climatecnica.gr