Πλουμή - Παραγιουδάκης

Το Σάββατο ο 38ος Παγκρήτιος διαγωνισμός ομορφιάς Miss Κρήτη 2017


Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τη διεξαγωγή του 38ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Αστόρια και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, στις 10 το βράδυ.


Παρουσιάστρια στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς θα είναι η Β’ Αναπλ. Miss Κρήτη 2013 Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Star Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, ο Πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης αλλά και πολλές άλλες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος.


Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 14 κοπέλες από όλη την Κρήτη ενώ η προετοιμασία τους έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου.
Να τονίσουμε πως το κοινό μπορεί και φέτος να συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2017, αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στέλνοντας sms, την αγαπημένη του φιναλίστ. Όλες τις φιναλίστ καθώς και πληροφορίες για τη διαδικασία της ψηφοφορίας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα καθώς και στα social media του διαγωνισμού.



Η συνεχής αναβάθμιση του θεσμού προσφέρει κάθε χρόνο ένα μοναδικό θέαμα στην τοπική κοινωνία ενώ η εταιρεία παραγωγής CretanartProductions δίνει το δικαίωμα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλού επιπέδου.

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου από την Cristi Academy και το κινηματοθέατρο Αστόρια, με τις θέσεις πάντως λόγο του χώρου να είναι περιορισμένες.
Τα κορίτσια θα εμφανιστούν με ρούχα casual από τα Fullah Sugah, με μαγιό από τα FMS Stores, με βραδινά φορέματα από το κατάστημαCharacter, με υποδήματα από τα καταστήματα Avenue, με κοσμήματα από τα κοσμηματοπωλεία Croesus, ενώ τις εμφανίσεις των αγοριών που θα συνοδεύουν τις φιναλίστ θα φροντίσει το Κοντογιάννης Fashion Store.
Tην αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος των κοριτσιών φροντίζει το ινστιτούτο La Beaute’ της Μικαέλας Λυπάκη, τα κομμωτήρια Ειρήνη Τρυφίδη θα επιμεληθούν τα χτενίσματα με επαγγελματικά προϊόντα της εταιρείας Kyana, το μακιγιάζ θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Inglot,ενώ στο Euphoria Senses οι φιναλίστ απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, αφού τους παρέχει την πανάρχαια τεχνική μασάζ Shiatsu.
Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιοτεχνία των φιναλίστ επιμελείται για ακόμη μια χρονιά η Cristi Academy όπου είναι και ο ασημένιος χορηγός του διαγωνισμού ενώ τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Studio Design Center, το κατάστημα οπτικών Όραση, τα S/M Χαλκιαδάκης, το εστιατόριο Kymata, το Veranda AllDay Café & Restaurant, το Omnia Shisha Zone, το 360o Skybar και το Irini Hotel το οποίο έχει αναλάβει τη φιλοξενία των καλεσμένων της παραγωγής. Υποστηρικτές: Kristalwave, Φυτώρια Καρτερού Στέλιος-Στέλλα, Πυρεξέλιξη.
Στο τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστηρίζουν: Music club 105.8, Kiss 9.61, Alpha News 106.2, Ράδιο 9.84, Max Fm 100.2, Melody 88,Style 100, Neakriti.gr, Rethemnos.gr, Allinheraklion.gr, Allinchania.gr, Entercity.gr, Aera.gr, Olagiatogamo.gr, Fagi.gr, εφημερίδες Νέα Κρήτη και Αντίλαλος.
Η KYANA Professional Hair Products, μία ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών, είναι ο Χρυσός Χορηγός του 38ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς!

Για άλλη μια χρονιά ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς στηρίζει και προβάλει το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία “Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους”.
Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη της ωραιότερης κρητικοπούλας για το 2017 έχει ξεκινήσει!

Πληροφορίες Εκδήλωσης:
Ώρα προσέλευσης κοινού 21:00 – Ώρα έναρξης 22:00
Γενική είσοδος 15 ευρώ
Προπώληση: Cristi Academy (Επιμενίδου 22) & Κινηματοθέατρο Αστόρια
Στο κοινό θα διατεθούν αυστηρά 500 εισιτήρια με σειρά προτεραιότητας
Πληροφορίες: 2810 334506
Χρυσός Χορηγός: Kyana Professional Hair Products
Παραγωγή: Cretanart Productions