Πλουμή - Παραγιουδάκης

Περί Επιστήμης: Από το κέντρο του Ηρακλείου, στην καρδιά της γνώσης!


Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης 
Περί Επιστήμης όλοι είναι έτοιμοι για να υποδεχτούν τους νέους μαθητές γυμνασίου και λυκείου και να τους μυήσουν στα μυστικά της γνώσης!

Στο Περί Επιστήμης, ο Λευτέρης Ορφανός, η Ειρήνη Καλοκύρη και οι έμπειροι καθηγητές - συνεργάτες τους είναι δίπλα στα παιδιά, σε όλα τα στάδια της προσπάθειάς τους, με ένα δοκιμασμένο σύστημα εκπαίδευσης, ολιγομελή τμήματα 1-4 μαθητών και άριστη οργάνωση των μαθημάτων σε ευχάριστους και άνετους χώρους.
Με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, συνεχή ενημέρωση των γονιών και συστηματικό έλεγχο της προόδου των μαθητών, ομοιογενή τμήματα και δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, στο Περί Επιστήμης ο μαθητής βρίσκει την υποστήριξη που του είναι απαραίτητη.
Παράλληλα, η έμπειρη ομάδα εκπαιδευτικών του Περί Επιστήμης καλλιεργεί άριστη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους μαθητές, κάτι που ενισχύεται και με την παρουσία παιδοψυχολόγου, με σκοπό - μεταξύ άλλων - να μάθουν να διαχειρίζονται σωστά τον χρόνο τους αλλά και το άγχος στα διαγωνίσματά τους.


Οι μαθητές στο Περί Επιστήμης επίσης, μαθαίνουν να διαβάζουν αποδοτικά υιοθετώντας τεχνικές μελέτης και αφομοίωσης με θεωρεία, παραδείγματα, εφαρμογές και ασκήσεις.

Περί Επιστήμης
Φροντιστήριο – Ιδιαίτερα Μαθήματα για γυμνάσιο και λύκειο, στο κέντρο του Ηρακλείου, Μιχελιδάκη 4
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2813005522

Οι εγγραφές συνεχίζονται!