Πλουμή - Παραγιουδάκης

Έφυγε ο Νίκος Νεοκοσμίδης


Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και πολιτευτής της Ν.Δ. στο Ηράκλειο Νίκος Νεοκοσμίδης.


Ένας άνθρωπος ηπίων τόνων, ευγενής, με μεστό πολιτικό λόγο, πλούσια συνδικαλιστική και πολιτική δράση και αγαπητός από το σύνολο της κοινωνίας της πόλης μας - και όχι μόνο.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης: 
«Θλίψη προκαλεί σ’ όλους μας ο θάνατος του πρώην Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Νεοκοσμίδη.
Ο Νίκος Νεοκοσμίδης υπήρξε ένα δυναμικό στέλεχος της παράταξής μας. Ένας σωστός οικογενειάρχης και ένας χαρισματικός άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο Κόμμα. Επιτυχημένος και στον επαγγελματικό στίβο διακρίθηκε αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης, ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού. Θέσεις τις οποίες υπηρέτησε επάξια, με σθένος και σημαντικές επιτυχίες.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αγωνιστικότητα, το ήθος, την ευγένεια και το χαμόγελό του.
Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους οικείους του».


Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ στην οποία αναφέρει: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Πολιτευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Νεοκοσμίδη.
Ο Νίκος Νεοκοσμίδης υπήρξε ένας γνήσιος αγωνιστής της παράταξης, ένας καλός φίλος και αληθινός πατριώτης.
Πάντοτε μαχόταν για το κοινό καλό, για τους ανθρώπους του τόπου μας, αλλά και για την παράταξη μας, με τεράστια προσφορά ως πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Ηρακλείου.
Ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπάλληλων του Νομού προσέφερε σημαντικό έργο και απέσπασε σημαντικές επιτυχίες.
Η απώλειά του προκαλεί σε όλους μας μεγάλη θλίψη.
Φίλε Νίκο, θα είσαι πάντα στο μυαλό και τις καρδιές μας».


Και από την ομάδα του iraklioblog θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.