Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου


Τις εργασίες συντήρησης και βαψίματος που πραγματοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Βιοκλιματικό Λύκειο αλλά και στο Γυμνάσιο Γαζίου, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες και σε όσα σχολικά κτίρια του Δήμου Μαλεβιζίου είναι απαραίτητο. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από προσωπικό του Δήμου, πετυχαίνοντας την μέγιστη δυνατή οικονομία και αποσκοπούν στο να διατηρήσουν τα σχολικά κτίρια στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε τις συντηρήσεις των σχολικών κτιρίων με δικά μας μέσα, υλικά και προσωπικό και χαίρομαι γιατί διαπιστώνω σε κάθε έλεγχο ότι γίνονται με άριστο τρόπο και επιτυγχάνουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, όλα τα στελέχη και το προσωπικό της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών Άννα Φραντζεσκάκη και Γιάννη Ντουλάκη όπως επίσης και τα μέλη των επιτροπών αυτών, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφο και τον Δ/ντη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νίκο Φαραζάκη για το πολύ καλό αποτέλεσμα».