Ουζερί του Τερζάκη

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και φέτος κοντά στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925


Για μια ακόμα χρονιά τα κρητικά σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια του ΟΦΗ. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Κοντά στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα είναι και φέτος τα S/M Χαλκιαδάκης και προσωπικά ο Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Αυτό αναδείχθηκε μέσα απο την συνάντηση που είχαν τα στελέχη του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τον σπουδαίο κρητικό επιχειρηματία.

Στην συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις συνεργασίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τα S/M Χαλκιαδάκης, πέραν της υποστήριξης όπως κάθε χρόνο στο χορηγικό τομέα.

Ο κ. Χαλκιαδάκης άκουσε και συζήτησε με ενδιαφέρον όλες τις νέες προτάσεις και ενημέρωσε τους υπεύθυνους του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ότι σε συνεργασία με το τμήμα Marketing των S/M Χαλκιαδάκης θα στηρίξει έμπρακτα τις νέες ενέργειες, στον τομέα των εισιτηρίων διαρκείας, την άμεση και καταλυτικής σημασίας συνεισφοράς του σε διάφορες ενέργειες που θα ανακοινωθούν άμεσα, καθώς και στην χορήγηση προιόντων, τόσο όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι, όσο και σε ανάγκες του γηπέδου της ομάδας, αλλά και του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου.

Τέλος ο κ. Χαλκιαδάκης ευχήθηκε καλή δύναμη στην νέα διοίκηση και σε όλους τους συνεργάτες της και τόνισε ότι βρίσκεται δίπλα στην Π.Α.Ε. σε κάθε ενέργεια που μπορεί να συντελέσει στο καλό της ομάδος.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστεί και πάλι το Μηνά Χαλκιαδάκη για την προσφορά του στον ΟΦΗ, όλα αυτά τα χρόνια και να παροτρύνει τους φίλους του ΟΦΗ και όλους τους Κρητικούς, να στηρίζουν τις επιχειρήσεις του.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ, με ακόμα έναν καταξιωμένο Κρητικό επιχειρηματία, που επιθυμεί το καλύτερο για την ομάδα μας.