Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αυτό είναι το βραβευμένο από το Trivago Water Park του Φόδελε (photos)


Το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, το γνωστό ξενοδοχείο στο Φόδελε, είναι γνωστό για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει στους επισκέπτες του.


Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει καταφέρει να διακριθεί διεθνώς και για έναν ακόμα λόγο: Για τις πιο όμορφες και συγκλονιστικές υδάτινες βόλτες στην Κρήτη, που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους το μοναδικό Water Park του 
Fodele Beach!


Σε μια επιφάνεια περίπου ενός στρέμματος, έχει αναπτυχθεί ένα πλέγμα από νεροτσουλήθρες που αποτελείται από:

Μία «Body slide» (μήκους 78,67m)

Μία «Freefall Slide» (μήκους 36,23m)

Μία «Kamikaze» (μήκους 36,17m)

Τρεις «Multislides» (μήκους 29,14m έκαστη)

Μία «Black Hole» (μήκους 72,27m). Εσωτερικά κι εξωτερικά είναι μαύρη εκτός των διαφόρων χρωμάτων «δαχτυλίδια» στο εσωτερικό.

«Rafting Slide» (μήκους 81,84m)

«Compact Slide» (μήκους 36,27m)


Αξίζει να τονιστεί ότι όλες οι νεροτσουλήθρες εμπίπτουν στους κανόνες ασφαλείας που ορίζονται από το πρότυπο EN1069 με το οποίο έχει πιστοποιηθεί το υδάτινο πάρκο, οι πισίνες, λόγω ρυθμιστικών κανόνων και κανόνων ασφαλείας, έχουν μέγιστο βάθος 1,20 μ., ενώ στην αρχή και στο τέλος κάθε τσουλήθρας υπάρχουν κατάλληλα εκπαιδευμένοι ναυαγοσώστες για τη διασφάλιση της σωστής χρήσης και λειτουργίας των παιχνιδιών.

Το Water Park του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort μάλιστα, βραβεύτηκε από το Trivago σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο που διαθέτουν δικό τους υδάτινο πάρκο!






Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.