Πλουμή - Παραγιουδάκης

Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης: Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης υιοθετούν μια οικογένεια!


Σταθερά δίπλα στο παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, η εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ανέλαβε την κάλυψη όλων των εξόδων της ετήσιας διαβίωσης για μια οικογένεια του παιδικού χωριού SOS Κρήτης.


Ειδικότερα, η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. αναλαμβάνει τα έξοδα διατροφής, ένδυσης, τα γενικά έξοδα του σπιτιού, τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα, το κόστος θέρμανσης, υδροδότησης και ηλεκτροδότησης, καθώς και την ψυχολογική - ψυχοκοινωνική υποστήριξη και τις ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της οικογένειας.
Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται η σταθερότητα και η εδραίωση αισθημάτων ασφάλειας, έτσι ώστε το κάθε παιδί να μεγαλώνει μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια του σε ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο. Σε μια ζεστή οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό, καθώς και με τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να αναπτυχτεί ως ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Η εκπρόσωπος της Χαλκιδάκης Α.Ε κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, σε δηλώσεις της τόνισε την προσήλωση της εταιρείας σε ουσιαστικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τονίζοντας: «Με μεγάλη μας χαρά, επεκτείναμε το πρόγραμμα υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS Κρήτης με την υιοθεσία μιας οικογένειας για 1 χρόνο. Αισθανόμαστε αληθινά υπερήφανοι όταν ενισχύουμε με τις μικρές μας δυνάμεις τέτοιες δομές, δομές που συμβάλλουν στο να καλυφθούν ανάγκες μικρών παιδιών που στερούνται την παρουσία της φυσικής οικογένειας. Βούλησή μας είναι να συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια, υπεύθυνα και στοχευμένα, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Αξίζει να τονιστεί ότι η συνεργασία της εταιρείας Super Market Χαλκιαδάκης ΑΕ με το παιδικό Χωριό SOS Κρήτης δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την ετήσια χορηγία, αλλά επεκτείνεται και σε επιμέρους δράσεις όπως η παροχή δωροεπιταγών για την αγορά τροφίμων στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου με στόχο την ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε κρίση.