Πλουμή - Παραγιουδάκης

Οι εργαζόμενοι το κλειδί της επιτυχίας του Creta Maris Beach Resort


Το Creta Maris Beach Resort είχε τη χαρά να βραβευτεί για μία ακόμη φορά από τους επισκέπτες του, μέσω του τουριστικού γραφείου Jet2holidays, αποσπώντας το βραβείο «Quality Award 2016», στην κατηγορία «StaffService», που αφορά στην άριστη εξυπηρέτηση που έλαβαν οι επισκέπτες από το σύνολο του ανθρωπίνου δυναμικού του ξενοδοχείου!

Αυτή η σημαντική βράβευση βασίζεται στον εξαιρετικά υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου, όπως αυτός καταγράφηκε στην έρευνα ικανοποίησης πελατών του τουριστικού γραφείου. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης του Creta Maris αξιολογήθηκαν ως οι καλύτερες μεταξύ όλων των υπόλοιπων ξενοδοχείων -συνεργάτες του Jet2holidays, που συμμετείχαν στην έρευνα!


Το βραβείο παρέδωσε η Tracy Lea, Destination Manager – Crete του Jet2holidays, στη διοίκηση του ξενοδοχείου, η οποία επεσήμανε τη σπουδαιότητα του βραβείου, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στον Νίκο Βλασιάδη, Διευθυντή τουCreta Maris Beach Resort, για την άριστη διοίκηση και το έξοχο προσωπικό του ξενοδοχείου.


Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:
Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Σχετικά με το τουριστικό γραφείο Jet2Holidays:
Το Jet2holidays είναι το τρίτο μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο διακοπών του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσφέρει μια σειρά πακέτων διακοπών, τα οποία περιλαμβάνουν καταλύματα 2-5 αστέρων, πτήσεις μετ 'επιστροφής, μεταφορές και άλλες προσφορές. Το Jet2holidays έχει απευθείας συνεργασία με περισσότερα από 2.900 ξενοδοχεία σε πάνω από 60 προορισμούς.