Πλουμή - Παραγιουδάκης

Κορυφαία διεθνής διάκριση για την CHC Hotels στην Ελβετία (photos)


Με το διεθνές βραβείο “Excellence in Quality – Award 2017” βραβεύτηκε στην Λουκέρνη της Ελβετίας η εταιρεία CHC Hotels – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting.



  



Πρόκειται για μια κορυφαία διάκριση στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου «Αριστείας στην Ποιότητα» το οποίο πραγματοποιείται μία φορά ετησίως και αποτελεί κοινή προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Κοινότητας (UK), της Ακαδημαϊκής Ένωσης της Οξφόρδης (UK), της Ευρωπαϊκής Ιατρικής Ένωσης (Βέλγιο) και του Ελβετικού Ινστιτούτου Προτύπων Ποιότητας (Ελβετία).

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι από 175 επιχειρήσεις και κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα από περισσότερες από 52 χώρες, οι οποίοι και ανέλυσαν μεθόδους και τακτικές βελτίωσης και προόδου τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Ειδικότερα, αναλύθηκαν τα πρότυπα αριστείας στους τομείς του ποιοτικού management, της επιχειρηματικότητας, του υγειονομικού τουρισμού και του εκπαιδευτικού management. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις κορυφαίες τάσεις, στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισης της ποιότητας από την πλευρά της ηγεσίας και της ανταγωνιστικότητας.


Σε δηλώσεις του o κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης – CEO στην Εταιρεία «Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.» τόνισε: «Κάθε διάκριση, όπως είναι φυσικό, μας γεμίζει χαρά. Αυτή όμως η βράβευση σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο, μας κάνει διπλά υπερήφανους. Πρώτα και κύρια γιατί καταφέραμε να προβάλλουμε την χώρα μας σε όλο τον κόσμο και μάλιστα σε ένα διεθνές φόρουμ που συμμετείχαν κορυφαίες επιχειρηματικές και ακαδημαϊκές προσωπικότητες. Και δεύτερον γιατί οι αγωνίες, οι κόποι και οι προσπάθειές μας, επιβραβεύτηκαν από ένα αναγνωρισμένο και καταξιωμένο φορέα.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, με τους οποίους συμμεριζόμαστε τα ίδια όνειρα αλλά και τις ίδιες ανησυχίες».







Ταυτόχρονα, στο ίδιο φόρουμ, απονεμήθηκε προσωπικά στον κ. Ζαχαρία Α. Χνάρη η διάκριση του πλήρους μέλους του International Club of Leaders – Oxford (UK).