Πλουμή - Παραγιουδάκης

Όταν η φέτα σαγανάκι συναντά το... καρπούζι!


Ή όταν ο Σεφ έχει κέφια!
«Σαγανάκι» φέτα σε τραγανή κρούστα δημητριακών με σάλτσα καρπούζι και μαυροσούσαμο. Απόλυτα δροσερό, απόλυτα καλοκαιρινό και θα το βρείτε στο Αλάτι, στην Αγία Πελαγία, με την υπογραφή του Σεφ Πέτρου Κοσμαδάκη!


Το γευστικό πάντρεμα του Καρπουζιού με την ντόπια φέτα ήταν γνωστό σε πολλά Ελληνικά νοικοκυριά, το οποίο πάντρευε θαυμάσια την ανάγκη για τυρί και φρούτο.
Ο συνδυασμός αυτός διευκολύνει τη μεταφορά λιποδιαλυτών, ενώ μπορούμε να το απολαύσουμε χωρίς ενοχές, μιας και δεν έχει «απαγορευτικές θερμίδες». Παράλληλα, το μαυροσούσαμο έχει μεγάλη διατροφική αξία, καθώς η προστασία που παρέχει από διάφορα σοβαρά νοσήματα είναι αποδεδειγμένη, καθιστώντας το πολύτιμο στο πλαίσιο μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής!
Το Αλάτι στην Αγία Πελαγία

Για δεύτερη χρονιά φέτος, τo "Αλάτι" στην Αγία Πελαγία μας περιμένει μεσημέρι και βράδυ για να μας προσφέρει απίστευτα πιάτα Μεσογειακής κουζίνας με την υπογραφή του Σεφ Πέτρου Κοσμαδάκη!

Πιστοποιημένη Κρητική κουζίνα, δίπλα στο κύμα - κυριολεκτικά - στο Αλάτι θα δοκιμάσετε μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα επιλέγοντας από ένα εκλεπτυσμένο μενού που ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, θα δροσιστείτε με μπύρα, θα απολαύσετε επιλεγμένες ετικέτες κρασιού ή θα γευτείτε ένα κοκτέιλ, γεμίζοντας με την θετική ενέργεια του πανέμορφου κόλπου της Αγίας Πελαγίας.






Λεπτομέρεια, που δείχνει όμως την φιλοσοφία του χώρου, το γεγονός ότι σε όλα τα πιάτα χρησιμοποιούν βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά & αρωματικά βότανα της E. Kabrianis Family & φυσικό θαλασσινό αλάτι.
Για την παρέα, το ζευγάρι, την οικογένεια, ακόμα όμως και για μια κοινωνική εκδήλωση στην οποία θέλετε να κάνετε τη διαφορά, το Αλάτι αποτελεί το ιδανικό σκηνικό κάτω από το ουρανό της Μεσογείου και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.