Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα για τον ματωμένο πρόγαμο


Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε ο 46χρονος που συνελήφθη για τις μπαλωθιές στον πρόγαμο στο Μεταξοχώρι (δείτε εδώ), που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός 46χρονου άνδρα.


Ο 46χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σύντεκνος του βαριά τραυματισμένου άνδρα.

Στην σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται:

Συνελήφθη, σήμερα (14.07.2017), στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 46χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, χθες (13.07.2017) μεταμεσονύκτιες ώρες, ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου, για μεταφορά τραυματισμένου ατόμου από πυροβόλο όπλο, σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, χθες (13.07.2017) το βράδυ κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στην οποία παρευρίσκονταν οι δύο ημεδαποί, ο 46χρονος δράστης έφερε στην κατοχή του όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 46χρονου παθόντα.