Πλουμή - Παραγιουδάκης

Από σήμερα Τρίτη στο Παγκρήτιο Στάδιο έως 8 Ιουλίου το «14ο Eugenios Gerards Soccer Camp»


Φέτος για 14η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται από σήμερα 4 Ιουλίου έως 8 Ιουλίου 2017 το «Eugenios Gerards Soccer Camp» στο Παγκρήτιο Στάδιο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης , την ΔΕΠΑΝΑΛ , και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου. 

Στα πλαίσια του καμπ θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και στο Παγκρήτιο στάδιο σεμινάριο παιδικού ποδοσφαίρου με την ονομασία 3rdGerards Youth Soccer Seminar σε συνεργασία και με τον σύνδεσμο προπονητών Ηρακλείου υπό την αιγίδα και την Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Σεμινάριο Παρασκευής

Ώρα έναρξης σεμιναρίου την Παρασκευή 7/7/2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου 09:30 πμ με ώρα λήξης την 14:00 μμ. Το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:30 θα γίνει παρακολούθηση προπονήσεων του καμπ. Μόλις τελειώσει η παρακολούθηση των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί πρακτική άσκηση στο Παγκρήτιο Στάδιο με ώρα έναρξης 21:00 μμ και ώρα λήξης 22:30 μμ όπου θα λάβουν μέρος οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

Σεμινάριο Σαββάτου

Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου με ώρα έναρξης 10 π.μ. και ώρα λήξης στις 14:00. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του «Eugenios Gerards Soccer Camp» ομιλητές του σεμιναρίου είναι:

Χουάν ΡαμόνΡότσα , Προπονητής Ποδοσφαίρου.

Αλέξης Σπυρόπουλος , Δημοσιογράφος.

Μανώλης Παπαδάκης , Υπεύθυνος ακαδημίας Gerards-PapadakisSoccerAcademy-Προπονητής εξειδικευμένης προπόνησης τεχνικής.

Ιωάννης Ζαϊμάκης , Καθηγητής και πρόεδρος τμήματος κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και μέλος της επιτροπής ακαδημαϊκής εποπτείας του μεταπτυχιακού προγράμματος «Αθλητικές Σπουδές » στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο .

Σταύρος Λέτσας , Διοικητικός υπεύθυνος ΠΑΕ ΑΕΚ.

Βαγγέλης Λάππας , Προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας ALDHAFRAFC του Άμπου Ντάμπι.

Ειρήνη Ρέρα, Ψυχολόγος MSC της ΠΑΕ ΠΑΟΚ –ΕιδίκευσηΑθλητικήςΨυχολογίας.

Δημήτρης Τσιράκος , Διδάκτορας Αθλητικών Επιστημών του TheManchesterMetropolitanUniversity .

Γεώργιος Παπαδοπούλης, Χειρούργος Ορθοπεδικός-Αθλητίατρος.

Επίσημος προσκεκλημένος ο προπονητής κύριος Σάββας Κωφίδης

Πληροφορίες για το Eugenios Gerards Soccer Camp στο www.gerardscamp.com και στο τηλέφωνο 6941571901.