Ουζερί του Τερζάκη

Στα «Αικατερίνεια 2017» ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός


Στην έναρξη των φετινών εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2017» στην Αγία Αικατερίνη παρευρέθηκε το πρωί της Κυριακής 16 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 

Στον σύντομο χαιρετισμό που προηγήθηκε των εγκαινίων της έκθεσης έργων Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Κοσμήματος και Κοπτικής – Ραπτικής των συμμετεχόντων στα επιμορφωτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χάρις στις προσπάθειες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης και του προέδρου του κ. Μηνά Μαυροειδή, τα “Αικατερίνεια” έχουν εξελιχθεί σε ένα θεσμό που προωθεί την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης, συνεργασίας, ομοψυχίας, και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων ολόκληρης της συνοικίας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές». 


Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο οποίος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία πριν τα εγκαίνια της έκθεσης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Μηνάς Μαυροειδής. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας Στέλα Αρχοντάκη.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από την Δευτέρα 17/7/2017, μέχρι και την Παρασκευή 21/7/2017, από τις 8 π.μ. έως τις 9μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της εκκλησίας.

Τα «Αικατερίνεια 2017» θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου και τα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.