Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αρχίζουν τα Αικατερίνεια 2017 - Το πρόγραμμα της Κυριακής 16 Ιουλίου


Ξεκινούν την Κυριακή 16/7/2017 οι 6ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017, οι οποίες οργανώνονται επί 32 συναπτά χρόνια, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, και αποτελούν πλέον θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Πόλης μας κι όχι μόνο. Θα διαρκέσουν από την Κυριακή 16 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017.


Οι φετινές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017, συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.





ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

*08.00 Τέλεση Θείας Λειτουργίας στην εκκλησία Αγίας Αικατερίνης, μετά αρτοκλασίας, υπέρ υγείας, προόδου και ευημερίας, των Τακτικών και Επίτιμων Μελών του Συλλόγου μας.

*Επιμνημόσυνη δέηση των αποβιωσάντων Τακτικών και Επίτιμων Μελών του Συλλόγου μας.

*Των ιερών Ακολουθιών θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κος κος Ειρηναίος.

*10.30 Εγκαίνια έκθεσης, με πολύ ενδιαφέροντα έργα εκείνων που συμμετείχαν στα φετινά επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου μας: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ και ΚΟΠΤΙΚΗΣ – ΡΑΠΤΙΚΗΣ.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από την Δευτέρα 17/7/2017, μέχρι και την Παρασκευή 21/7/2017, από τις 8-9μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της εκκλησίας μας.

Στην ίδια αίθουσα, τις ίδιες μέρες και ώρες, θα παραλαμβάνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας, που δεν χρειάζονται ψυγείο, για όσους επιθυμούν να στηρίξουν συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.