Ουζερί του Τερζάκη

Με sms “εμφανίστηκαν” ξανά οι απαγωγείς του Μ. Λεμπιδάκη


- “Έσπασαν” τη σιωπή τους οι απαγωγής στέλνοντας μήνυμα στην οικογένεια
- Ελπίδες για τον Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά από 41 ημέρες σιωπής
- Στο κατακόρυφο η αγωνία, καθώς δεν έδωσαν ενδείξεις ζωής του επιχειρηματία

Ένα sms άλλαξε και πάλι τα δεδομένα στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Οι απαγωγείς εμφανίστηκαν λέγοντας “είμαστε εδώ” δηλώνοντας έτσι την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τη διαπραγμάτευση.

Το συνταρακτικό μήνυμα έλαβε ο αδελφός του επιχειρηματία στο κινητό του, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", και από την στιγμή εκείνη, μια εβδομάδα μετά την δραματική επιστολή της οικογένειας για την τύχη του Μιχάλη Λεμπιδάκη, τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν.
Το συγκλονιστικό για τους συγγενείς του επιχειρηματία είναι πως οι απαγωγείς δεν έδωσαν τη δυνατότητα να μιλήσουν μαζί του ή κάποιο σημάδι ζωής του ανθρώπου.
Αυτό που θεωρείται δεδομένο πάντως είναι πως οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν κάνουν πίσω και συνεχίζουν με στόχο τα χρήματα.

Αυτό είναι ένα νέο βήμα προσέγγισης, λένε έμπειροι αστυνομικοί, ουσιαστικά οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του επιχειρηματία ξεκινούν και πάλι.
Το τραγικό για την οικογένεια είναι πως η τελευταία απόδειξη ζωής που έχουν είναι πριν από 61 ημέρες. Η τελευταία επικοινωνία με τους απαγωγής “μετρούσε” ως χθες περισσότερο από μήνα, ωστόσο η δραματική επιστολή της οικογένειας φαίνεται πως λειτούργησε θετικά, το αναφερόμενο τέλος στις διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι πίεσε τους κακοποιούς να επανεμφανιστούν και τώρα το σκληρό παιχνίδι ξεκινάει και πάλι.


click newsit.gr