Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο LIVE: Γέφυρα ποτισμένη με αίμα! "Υπό πολιορκία" η πρωτεύουσα


- Νέα, διπλή τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην καρδιά του Λονδίνου
- Οι δράστες έριξαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου
- Στη συνέχεια επιτέθηκαν με μαχαίρια εναντίον περαστικών στη γειτονική περιοχή Μπόροου Μάρκετ, ένα σημείο πολυσύχναστο και μεγάτο νυχτερινά μαγαζιά
- Τουλάχιστον έξι οι νεκροί, περίπου 48 τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία!


- Είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία σε τρεις μήνες, λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 8ης Ιουνίου και λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι
- ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ


Σε πρωτεύουσα του τρόμου έχει μετατραπεί το Λονδίνο. Μία νέα τρομοκρατική επίθεση, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία πως αντιμετωπίζει το περιστατικό, σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (σ.σ. ώρα Αγγλίας), στην "καρδιά" της αγγλικής πρωτεύουσας.

Οι δράστες έριξαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου προτού επιτεθούν με μαχαίρια εναντίον περαστικών σσε μια από τις πλέον πολυσύχναστες γειτονιές του Λονδίνου, το Μπόροου Μάρκετ.

Έξι νεκροί και σαράντα οκτώ τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο θλιβερός απολογισμός, τέσσερις ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές κι ενώ ακόμη δεν έχουν επουλωθεί οι πληγές από την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, στο Μάντσεστερ.

Δείτε ζωντανή εικόνα