Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δίπλα στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας


Ένα ολοκαίνουργιο Monitor με καπνογράφο μάρκας EDAN, παραδόθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας για τις ανάγκες του Αναισθησιολογικού τμήματος, έπειτα από δωρεά του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Πρόκειται για μια σημαντική δωρεά, η οποία μαζί με εξοπλισμό – προσφορά κι άλλων εταιρειών, παραδόθηκε από τα μέλη του νεοσύστατου αλλά εξαιρετικά δραστήριου Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, με σκοπό να καλύψει ανάγκες εξέτασης και νοσηλείας των κατοίκων της περιοχής.


Το μηχάνημα παρέδωσε για λογαριασμό της Χαλκιδάκης Α.Ε ο κ. Μιχάλης Τζαγκαράκης, υπεύθυνος marketing της εταιρείας, και σε δηλώσεις του τόνισε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, που με ανιδιοτέλεια και πολύ διάθεση, προσπαθούν όσο μπορούν να σταθούν δίπλα στο Νοσοκομείο. Όπως επίσης αξίζουν πολλά μπράβο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τον τιτάνιο αγώνα που καθημερινά δίνει, τιμώντας τον όρκο και το λειτούργημά τους. Για εμάς, αυτή η ενέργεια είναι κάτι παραπάνω από μια τυπική κίνηση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Είναι η υποχρέωση να ανταποδώσουμε την αγάπη και την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, ένας ελάχιστος τρόπος να πούμε ευχαριστώ στους φίλους μας από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, για τον τρόπο με τον οποίο μας έχουν αγκαλιάσει και μας υποστηρίξει».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αιδεσιμολογιώτατος π. Εμμ. Μολυμπάκης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, ο κ. Α. Πετράς Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ιεράπετρας και του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, ο κ. Γ. Αρακαδάκης Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γ. Γουλιδάκης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Δασκαλάκης, ο Γεώργιος Καλογεράκης, εκπρόσωποι των εταιρειών – χορηγών, πλήθος κόσμου και μέλη του Ερυθρού Σταυρού. Όλοι οι εκπρόσωποι φορέων χαιρέτισαν την εκδήλωση και τόνισαν τη σημαντική προσφορά του Συλλόγου και των χορηγών.