Ουζερί του Τερζάκη

Χανιά: Παρέμβαση Εισαγγελέα με τελεσίγραφο στους εργαζόμενους


Τελεσίγραφο στον Σύλλογο των Εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης Χανίων για να ξεκινήσει μέχρι τις 8 το απόγευμα η αποκομιδή των απορριμμάτων έδωσε το πρωί ο Εισαγγελέας Εφετών που συναντήθηκε με την πρόεδρο κα Αθηνά Γιαννουλάκη, παρουσία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας κ. Δημήτρη Νικολακάκη και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χανίων κας Γεωργίας Σαρικάκη.
Η παρέμβαση του Εισαγγελέα σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr μετά από καταγγελίες πολιτών πως κινδυνεύει η υγεία τους από τα σκουπίδια.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην τοποθέτηση του ο κ. Νικολακάκης τόνισε πως η κατάσταση μπορεί να είναι ανεκτή για μια ή δύο ημέρες αλλά την Δευτέρα αν η εικόνα είναι η ίδια θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν ψεκασμοί καθώς θα υπάρχει κίνδυνος.Από την πλευρά τους η πρόεδρος των εργαζομένων είπε πως το στις 7 απόγευμα οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση όπου θα λάβουν και τις σχετικές αποφάσεις αν και σήμερα βγήκε ένα επιπλέον απορριμματοφόρο για αποκομιδή.