Πλουμή - Παραγιουδάκης

«Anonymous»: H NASA είναι έτοιμη να αποκαλύψει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής


Ο Αμερικανός καθηγητής επικαλέστηκε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των Anonymous, τις πρόσφατες ανακαλύψεις της ΝASA στον δορυφόρο του Κρόνου, όπου βρέθηκε υδρογόνο

H NASA είναι έτοιμη να αποκαλύψει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, ισχυρίζεται η διεθνής ομάδα ακτιβιστών χάκερ «Anonymous».

Στο τελευταίο συνέδριο της NASA που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο ακούστηκαν σημαντικές ανακοινώσεις από επίσημα χείλη, όπως αποκαλύπτει το τελευταίο βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι Anonymous.

«Ο πολιτισμός μας είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη εξωγήινης ζωής», δήλωσε ο καθηγητής Τόμας Ζουρμπούχεν εκπρόσωπος της ΝASA. «Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία δεδομένα από τις αποστολές μας στο διάστημα, μπορώ να πω πως είμαστε πολύ κοντά σε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της ιστορίας μας», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Αμερικανός καθηγητής επικαλέστηκε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των Anonymous, τις πρόσφατες ανακαλύψεις της ΝASA στον δορυφόρο του Κρόνου, όπου βρέθηκε υδρογόνο.

«Η ΝΑSA υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι έρχονται», γράφουν οι Anonymous στην επίσημη σελίδα τους υπογραμμίζοντας ότι, πολλοί πλανήτες του σύμπαντος πιθανόν φιλοξενούν ζωή πολύ καιρό πριν αυτή εμφανιστεί στη Γη και τα στοιχεία αυτά σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα.

"Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς μας. Το τεράστιο κόστος των διαστημοπλοίων που χρηματοδοτούνται από φόρους και μαύρα ταμεία δείχνουν ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που πιάνει το μάτι ή η γνώση του κοινού", αναφέρουν επίσης οι Anonymous στο επίμαχο βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μία εβδομάδα, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία ανακάλυψε 219 νέους πλανήτες, εκ των οποίων, οι δέκα έχουν πολλές ομοιότητες με τη Γη.

Μέχρι σήμερα, η ΝΑSA έχει ανακαλύψει συνολικά 4.034 πλανήτες , εκ των οποίων οι 50 μοιάζουν με τη Γη.

Τέλος, οι "Anonymous" έκαναν λόγο για την ανακάλυψη ενός αστρικού συστήματος, κοντά στο δικό μας, μέσω του κόκκινου νάνου "TRAPPIST-1", ο οποίος μπορεί να έχει επτά πλανήτες σαν τη Γη που περιστρέφονται γύρω από αυτόν και απέχει μόλις 39 έτη φωτός.