Πλουμή - Παραγιουδάκης

Top Gun: Ο Τομ Κρουζ βάζει ξανά τη στολή του πιλότου! (photos)


Μετά από χρόνια διαφόρων δημοσιευμάτων και διαρροών ότι ετοιμάζεται και δεύτερη ταινία Top Gun μετά την πρώτη επιτυχημένη ταινία που έκανε πάταγο, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της ταινίας Τομ Κρούζ φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει και δεύτερο Top Gun.
Σύμφωνα με το businessinsider.com δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα.


Ο Τομ Κρουζ ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας αυστραλιανής εκπομπής κατά την οποία πήγε λίγο πριν βγει η ταινία ‘’The mummy’’ στην οποία πρωταγωνιστεί αν υπάρχει πιθανότητα να βγει κάποιο σίκουελ και η απάντηση του ήταν θετική. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κινηματογράφηση θα ξεκινήσει του χρόνου .

Ήδη από το 2015 o David Ellison, Διευθυντής της Skydance είχε πει ότι υπήρχε σενάριο το οποίο θα είχε θέμα τη σύγχρονη εποχή, ενώ πολύ πιθανό να δούμε και drones στην ταινία.

Στις 13 Μαΐου, 1986 η ταινία ”Top Gun" εκτόξευσε τον Tom Cruise και την Αεροπορία του ΠΝ των ΗΠΑ στα ύψη. Η δημοτικότητα της ταινίας βοήθησε τον μέχρι τότε άγνωστο Cruise να γίνει το μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου που είναι σήμερα. Επιπλέον η ταινία αύξησε τις κατατάξεις στο ΠΝ των ΗΠΑ κατά 500% μέσα σε ένα καλοκαίρι!

Για να προετοιμαστεί για το ρόλο του, ο Cruise εκπαιδεύτηκε με τους Blue Angels, την ελίτ ακροβατική ομάδα του Ναυτικού, σε ένα Α-4F Skyhawk II. Τώρα, 30 και χρόνια αργότερα, οι Blue Angels έχουν προσκαλέσει τον Cruise μέσω Instagram να πετάξει μαζί τους, με το σημερινό τους αεροσκάφος το F / A-18 Hornet.

Αναμένουμε λοιπόν!

Όλοι θυμόμαστε την τελευταία (θρυλική) αερομαχία της ταινίας... ας την δούμε μια φορά ακόμη!




click onalert.gr