Ουζερί του Τερζάκη

Αυτοί κερδίζουν απόψε στο Survivor και αυτό είναι το σκορ!


Άπαντες αναμένουν με μεγάλη αγωνία τον αποψινό, δεύτερο αγώνα του Survivor Ελλάδα Τουρκία. Χθες, η ελληνική ομάδα έχασε από τους Τούρκους με σκορ 10 – 7. Απόψε θα τα δώσουν όλα και οι διαρροές έχουν ήδη φανερώσει τον νικητή.
Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Survivor;

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές και οι Διάσημοι μπαίνουν με πάθος στον στίβο μάχης γιατί έχουν μόνο μία επιλογή, να νικήσουν. Πρέπει να πάρουν τη νίκη από τους Τούρκους, ώστε να πάνε στα πέναλτι, σε έναν μίνι αγώνα. Απόψε θα αγωνιστούν με την ελληνική ομάδα παίκτες που δεν συμμετείχαν στο χθεσινό παιχνίδι: ο Μπο, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Κοκκινάκης.
Το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εν τη ρύμη του λόγου ανέφερε πως απόψε στο Survivor κερδίζουν οι Έλληνες τους Τούρκους. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, έσπευσε να διορθώσει ότι δεν είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα.
Ποιο θα είναι το σκορ;

Ήρθε η Κλεοπάτρα Πατλάκη λίγες ώρες αργότερα, μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, να επιβεβαιώσει με σιγουριά τη διαρροή και μάλιστα να φανερώσει και το σκορ του αγώνα. Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος -πάντα τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς δεν πρόκειται για επίσημη πληροφόρηση- στο αποψινό Survivor Ελλάδα Τουρκία νικούν οι Έλληνες με 10 – 8.

Αν αυτό επαληθευτεί, οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν σε ένα τρίτο παιχνίδι, ώστε να προκύψει ο νικητής.


click zappit.gr