Πλουμή - Παραγιουδάκης

Χανιά: Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα - Έπεσαν πυροβολισμοί (photos)


Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας έχει καταλάβει αυτή την ώρα τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, στην Σούδα.

O άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, είναι ηλικίας 45 ετών, πατέρας πέντε παιδιών, συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ενώ το αίτημα του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, καθώς το περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό Λιμάνι, δεν έχει άδεια και πρόκειται να κλείσει. 
Σύμφωνα με τον κ. Βάμβουκα, έχει γίνει πρόταση στον 45χρονο, να λάβει άδεια ώστε να ανοίξει περίπτερο σε άλλο σημείο της πόλης, καθώς δεν είναι δυνατόν να βγάλει άδεια για το συγκεκριμένο περίπτερο, δεδομένου ότι έχει πεθάνει ο κάτοχος του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 45χρονος έχει ρίξει πυρά κατά των Αστυνομικών που έχουν αποκλείσει το σημείο. Αυτή την ώρα έχουν φθάσει στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, συγγενικά του πρόσωπα και ένας γιατρός, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί. Πριν από λίγο κατέφθασε και ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας για να μιλήσει μαζί του. 







Ο 45χρονος, δεν κρατά ομήρους, ωστόσο στο κτίριο που έχει καταλάβει, βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν κλειδωθεί σε ένα γραφείο.