Ουζερί του Τερζάκη

Δημόσια συγχαρητήρια διοικητή σε άντρα του λιμενικού (photos)


Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα του Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Λινοπεραμάτων προς άνδρα του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί καθόλου προσέτρεξε και βοήθησε εγκλωβισμένους σε αυτοκίνητο το οποίο έπεσε λίγα μέτρα μακριά από το λιμενικό σταθμό στα Λινοπεράματα.

Συγκεκριμένα, ανησυχία προκάλεσε το τροχαίο που σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Ηράκλειο όταν αυτοκίνητο τράκαρε λίγα μέτρα μακριά από το λιμενικό σταθμό στα Λινοπεράματα με αποτέλεσμα οι επιβάτες να εγκλωβιστούν στο όχημα.

Τα θύματα του τροχαίου απεγκλώβισε λιμενικός που είχε βάρδια εκείνη την ώρα, τον οποίο συγχαίρει δημόσια ο διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Λινοπεραμάτων Μενέλαος Δαφέρμος: Ως Διοικητής του Α΄ Λ/Τ Λινοπεραμμάτων οφείλω να δωσω συγχαρητήρια στο συναδελφο μας Αρχ/στη Λ.Σ. Κοτσυφό Ιωάννη διότι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα υπήρξε καίρια , η άμεση παρέμβαση του για να αποφύγουμε τα χειρότερα , σε ένα απίστευτο τροχαίο που έγινε 100 μετρα απόσταση απο το κτίριο του Α΄ Λ/Τ . Πιο συγκεκριμένα κατα τις 02:00 σήμερα , έπεσε απο το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας , στη γέφυρα της Παντάνασσας , σε γκρεμό ύψους περίπου 15 μέτρων , αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα , απόσταση απο το κτίριο του τμήματος μας περιπου 100 μέτρα . Άμεσα ακούγοντας το θόρυβο , προσέτρεξε στο χώρο του τροχαίου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό και να ξεκινήσει μόνος του προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός ατόμου . Ταυτόχρονα καθοδήγησε και λοιπές δυνάμεις , Τροχαία , ΕΚΑΒ, Π.Υ. να προσέλθουν στο συγκεκριμενο χώρο και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με συνέπεια να απεγκλωβίσουν ένα άτομο . Πάντα άξιος ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΟΤΣΥΦΕ ΙΩΑΝΝΗ να προσφέρεις τις πολύτιμες Υπηρεσίες σου στην Κοινωνία και στον συνάνθρωπο μας.