Ουζερί του Τερζάκη

Κλείνουν συμβολικά το δρόμο στην Αγία Πελαγία, ζητώντας τους κόμβους


Σε συμβολικό αποκλεισμό του ενός ρεύματος κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ, στο ύψος της πρώτης εξόδου της Αγίας Πελαγίας, προχωρούν αύριο Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, από τις 10:00 έως τις 11:00, φορείς της περιοχής, που ζητούν να προχωρήσουν οι κόμβοι πρόσβασης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

Έχοντας φτάσεις στα όριά μας από τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην κατασκευή των κόμβων ασφαλούς πρόσβασης στην Αγία Πελαγία, οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής προχωράμε στον συμβολικό αποκλεισμό του ενός ρεύματος κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ, στο ύψος της πρώτης εξόδου της Αγίας Πελαγίας, την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, από τις 10:00 έως τις 11:00.

Ζητάμε την κατανόηση των διερχομένων οδηγών για την μικρή ταλαιπωρία, αλλά η ταχύτατη κατασκευή των σημαντικών αυτών έργων, τα οποία θα συμβάλλουν στο να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα σε ένα σημείο – καρμανιόλα, από το οποίο διέρχονται χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, επαγγελματίες, εργαζόμενοι και πολίτες, αποτελεί προτεραιότητα ζωής για όλους μας!

Παρακαλούμε θερμά όλα τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ όπως παρευρεθούν στο ανωτέρω σημείο του ΒΟΑΚ προκειμένου να μας συμπαρασταθούν με την κάλυψη της φιλικής μας διαμαρτυρίας. Επίσης προσκαλούμε τους βουλευτές του Νομού Ηρακλείου να συμμετέχουν στη φιλική διαμαρτυρία μας καθώς επίσης να ρωτήσουν τον αρμόδιο Υπουργό στη Βουλή των Ελλήνων, πού οφείλεται η καθυστέρηση χρηματοδότησης κατασκευής των ανωτέρω ασφαλών προσβάσεων στην Αγία Πελαγία|.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας Μαλεβιζίου Τσαγκαράκης Γρ. Ιωάννης

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Καρούζου Μαρίνα

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυγαριάς Φραγκιαδάκης Γεώργιος

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδίου Μπέζος Κωνσταντίνος

Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Σταματάκης Γεώργιος

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαδέ Μανιουδάκης Γεώργιος

Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξεναγών Παπανικολάου Ευάγγελος

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Τουριστικών Οδηγών – Λεωφορείων «Ο ΕΡΜΗΣ» Τριαλωνάκης Κωνσταντίνος