Πλουμή - Παραγιουδάκης

Βραβεύτηκε η Ηλιαχτίδα από το Όραμα Ελπίδας, παρουσία Σ. Ρουβά


Μία συνάντηση ελπίδας & ζωής των συνεργαζόμενων με το «Όραμα Ελπίδας» κέντρων, φορέων και εθελοντών δράσης, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς μεταξύ των οποίων και η «Ηλιαχτίδα», για το πολύτιμο έργο της.

Σκοπός του έργου του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» είναι η αύξηση των εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ένα έργο που συνδέεται άμεσα με το σκοπό της Ηλιαχτιδας μιας και παιδιά από την Κρήτη υποβάλλονται σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στην Αθήνα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ" αλλά και για όποιον ασθενή, παιδί ή ενήλικα έχει ανάγκη.»

Η Ηλιαχτίδα, ως Κέντρο Υποστήριξης της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», μέσω της ενημέρωσης ενδιαφερομένων πολιτών, της πραγματοποίησης εκδηλώσεων και της λήψης στοματικού επιχρίσματος θα συμβάλλει στην επίτευξη του σημαντικού αυτού έργου στην Κρήτη.

Στην διάρκεια της τελετής, μάλιστα μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Ηλιαχτίδας ,κ. Μαρία Ευστρατίου Δουμάνη ,συναντήθηκε με το κ. Σάκη Ρουβά ο οποίος και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πολύ σημαντικό έργο της Ηλιαχτίδας.