Ουζερί του Τερζάκη

Επίσκεψη της Λέσχης Λάιονς ΚΝΩΣΟΣ στο Παιδικό Αναπτυξιακό Κέντρο Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου


Η Λέσχη Λάιονς <ΚΝΩΣΟΣ> θέλοντας να προσφέρει την αγάπη της σε συνανθρώπους μας και ειδικά σε παιδιά που την έχουν τόσο πολύ ανάγκη, στις 10 Μαίου 2017 επισκέφθηκε το Παιδικό Αναπτυξιακό Κέντρο Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου , το οποίο φιλοξενεί παιδιά με προβλήματα ψυχοκινητικής ή και αναπτυξιακής φύσης και πρόσφερε τρόφιμα μακράς διάρκειας και ποσότητα κρεάτων για τη σίτιση των παιδιών που φιλοξενούνται στο κέντρο.

Τα μέλη της Λέσχης συναντήθηκαν με το προσωπικό του κέντρου και συζήτησαν για τις ανάγκες και τα προβλήματα ,που αντιμετωπίζουν.
Ήρθαν, επίσης, σε επαφή με μια ομάδα παιδιών διαφόρων ηλικιών, άνω των 9 ετών, τα συντροφεύσανε στην προετοιμασία του μεσημεριανού τους φαγητού, παίξανε μαζί τους και σαν αντάλλαγμα αυτά έδειξαν την αγάπη τους με τον δικό τους τρόπο, προσφέροντάς χαμόγελα και μια μεγάλη αγκαλιά. Τα μέλη της Λέσχης τους έδωσαν την υπόσχεση, ότι θα βρίσκονται πιο συχνά κοντά τους, δίνοντας τους ένα μέρος της δικής τους αγάπη.


Ευχαριστούμε θερμά τη ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., που μας πρόσφερε τα τρόφιμα πιστή ,όπως πάντα, στο ανθρωπιστικό της έργο στην κοινωνία του Ηρακλείου.