Πλουμή - Παραγιουδάκης

Όταν το χαμόγελο κερδίζει τον πελάτη!


Έστω και λίγες ώρες να περάσεις στο CHC Sea Side Resort & Spa στην Αγία Πελαγία, αρκούν για να αντιληφθείς το γιατί είναι μια από τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης!

Δεν είναι μόνο οι άψογες εγκαταστάσεις, η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, η μαγευτική τοποθεσία, η άνεση των δωματίων, η μυρωδιά της θάλασσας, η αύρα του αέρα, οι ευωδιές των αμέτρητων λουλουδιών και των βοτάνων της Κρήτης που γεμίζουν τα παρτέρια του, οι πολυτελείς και άρτια προσεγμένοι κοινόχρηστοι χώροι του, το γυμναστήριο, το spa, ή τα πλούσια (ποσοτικά και ποιοτικά) buffet που σε κάνουν να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις… 



Αυτά αν το θέλετε, είναι τα «εύκολα» ή πιο σωστά, ευκολότερα για τον καθένα να τα πετύχει. Το μυστικό βρίσκεται στους ανθρώπους του!
Από την υποδοχή μέχρι το snack bar, από την πισίνα μέχρι το εστιατόριο, από την διεύθυνση μέχρι τις καμαριέρες, όλοι, μα ΟΛΟΙ, σε υποδέχονται κάθε στιγμή με ένα απίστευτο χαμόγελο! Ακόμα κι αν συναντηθείτε στους διαδρόμους του πεντάστερου ξενοδοχείου. Και μιλάμε για χαμόγελα αληθινά, όχι αυτά τα faux που όλοι απεχθανόμαστε. Χαμόγελα που βγαίνουν απ’ την ψυχή και την καρδιά των ανθρώπων του CHC Sea Side Resort & Spa και σε κάνουν να αισθανθείς αληθινά ωραία, νιώθεις αληθινά ευπρόσδεκτος!
Αυτή είναι και η ουσία, αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των Κρητικών: τα αισθήματα φιλοξενίας που κουβαλάμε στο DNA μας.








Ήλιος και θάλασσα υπάρχει σε πολλά μέρη. Κρητική φιλοξενία, μόνο εδώ! Και ο ιδιοκτήτης της CHC κ. Ζαχαρίας Χνάρης με τους συνεργάτες του, όπως και όλοι οι άνθρωποι του CHC Sea Side Resort & Spa, ξέρουν πολύ καλά από φιλοξενία!

Δείτε περισσότερα εδώ.