Πλουμή - Παραγιουδάκης

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου από παγιδευμένο φάκελο


Έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.30 στη συμβολή των οδών Μάρνης και Στουρνάρη, στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο τον οποίο ο κ. Παπαδήμος άνοιξε εν κινήσει. Στο όχημα επέβαιναν ο Λουκάς Παπαδήμος και τρία ακόμη άτομα.






Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και στα κάτω άκρα, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λουκάς Παπαδήμος έχει διασωληνωθεί, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.



Από την έκρηξη τραυματίστηκε και ο οδηγός του.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιτόπου έχουν σπεύσει 4 πυροσβεστικά οχήματα. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ενδεικτικό της ισχύος της έκρηξης είναι το γεγονός ότι ράγισαν τα αλεξίσφαιρα παράθυρα του αυτοκινήτου, ενώ έχουν ανοίξει και οι αερόσακοι.
Το συμβάν θυμίζει τα τρομοδέματα που είχαν σταλεί πριν από δύο μήνες στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και τα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας υπαλλήλου του ΔΝΤ.




click skai.gr - protothema.gr - efsyn.gr