Πλουμή - Παραγιουδάκης

Για τον κλιματισμό του επαγγελματικού σας χώρου, μια είναι η επιλογή!


Για τον κάθε επαγγελματία, ο σωστά κλιματιζόμενος χώρος δεν είναι αποτελεί λύση ανάγκης ή πολυτέλεια, αλλά συνειδητή επιλογή. Και φυσικά, κάθε επαγγελματίας αναζητά την ποιότητα, την εγγύηση, την οικονομία και την συνεργασία με αντίστοιχη επαγγελματική συμπεριφορά.


Η λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο, από ένα κατάστημα έως ένα ξενοδοχείο, για την Κρήτη έχει ονοματεπώνυμο: Di Babbo Climatecnica! Η εταιρεία που εδώ και δεκαετίες προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, εγγυημένες αποδόσεις, άμεση εξυπηρέτηση και οικονομία, όλα όσα ψάχνει δηλαδή ο κάθε επιχειρηματίας γι’ αυτό και στο πελατολόγιό της θα βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις υψηλών απαιτήσεων. Εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, οργανισμοί, συγκροτήματα γραφείων, εκπαιδευτικά κέντρα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες επιχειρήσεων που οι εξειδικευμένες λύσεις της Di Babbo Climatecnica δίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Στην Di Babbo Climatecnica μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες λύσεις των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επαγγελματικών χώρων. Ντουλάπες για εξαιρετικές αποδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, κασέτες ενεργειακής κλάσης Α+++, All DC Inverter, μηχανήματα δαπέδου οροφής και δικτύου αεραγωγών με μεγάλο εύρος απόδοσης σε ψύξη και θέρμανση, συστήματα VRV, αντλίες θερμότητας, κ.α., ιδανικές δηλαδή λύσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χώρους.


Ο σωστός κλιματισμός κάθε επαγγελματικού χώρου, δεν είναι πλέον πολυτέλεια. Είναι ανάγκη και στην Di Babbo Climatecnica φροντίζουμε να την καλύψουμε υπεύθυνα και οικονομικά, όπως ακριβώς κι εσείς επιθυμείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές: Di Babbo Climatecnica, Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, τ.: 2810238966, www.climatecnica.gr