Πλουμή - Παραγιουδάκης

Βασάνισαν 64χρονο με τσεκούρι και του πήραν το ΙΧ


Toν τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησε ένας 64χρονος στις Μοίρες καθώς ένας ή περισσότεροι δράστες μπήκαν με άγριες διαθέσεις λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι του με αποτέλεσμα να ζήσει εφιαλτικές στιγμές.

Ο 64χρονος δέχτηκε ξυλοδαρμό και κρίνοντας από τα τραύματα με τα οποία μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο κέντρο υγείας Μοιρών, "μαρτύρησε" στα χέρια του ή των αγνώστων.

Δέχτηκε τραύμα από τσεκούρι και μελανιές

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα πάνω από το φρύδι που προέρχεται -σύμφωνα πάντα με εκτιμήσεις από τσεκούρι- ενώ οι εκχυμώσεις σε χέρια και αστραγάλους «μαρτυρούν» είτε ότι τον κράτησαν σφιχτά είτε ότι τον έδεσαν.
Από το κέντρο υγείας όπου του προσφέρθηκε βοήθεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία γιατρού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Εξαφανίστηκαν με το ΙΧ
Δεν έφταναν όμως τα βασανιστήρια στον 64χρονο αλλά τελικά οι δράστες εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους και το αυτοκίνητο του θύματος. Την πλήρη εικόνα του περιστατικού θα έχει αστυνομία, όταν και εφόσον είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ο 64χρονος ,για να επιβεβαιώσει τα όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του.

ΡεπορτάζΦιλία Σαριδάκη - click neakriti.gr