Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Όλοι στο πλευρό του 35χρονου πατέρα


Συγκινητική και μεγαλειώδης ήταν η στήριξη του κόσμου στην εκδήλωση για τον Γιώργο Φασουλάκη σε γνωστό κέντρο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Μήνυμα πολιτισμού, αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης δόθηκε από τη χθεσινή εκδήλωση σε μια δύσκολη εποχή που ακόμα και η αξία της πρόσκλησης των 15€ αποτελεί κόστος για τα σημερινά νοικοκυριά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και τονίζει ότι:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ευχαριστεί : Την κ. Αλεξάκη Αικατερίνη για την δωρεά παραχώρηση του κέντρου πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων « ΚΟΥΡΗΤΕΣ» ,την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη Σταύρο για την οικονομική ενίσχυση στην εκδήλωση, τους Κτηνοτρόφους του Κρουσώνα ,τις εταιρίες εμφιάλωσης ποτών και αναψυκτικών , τις εταιρίες τροφίμων, όλους τους Κρητικούς καλλιτέχνες καθώς και το χορευτικό συγκρότημα « ΑΟΡΕΙΤΕΣ» ,τα Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου ,την κοινωνία του Κρουσώνα, τους Ηρακλειώτες και γενικά τους Κρητικούς που για άλλη μια φορά έδειξαν το μεγαλείο που μας χαρακτηρίζει σαν λαός αλληλέγγυος παρά τους δύσκολους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

​Ευχόμαστε ο Γιώργος να γυρίσει γρήγορα υγιείς και δυνατός στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στην ανήλικη κορούλα του.


click ekriti.gr