Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Καταγγελία για την απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης 17χρονης


Σοκ προκαλεί η καταγγελία 17χρονης μαθήτριας, κόρη γνωστού αυτοδιοικητικού παράγοντα Ηρακλείου πως έπεσε θύμα ακραίας σεξουαλικής παρενόχλησης από οδηγό ταξί, ο οποίος συνελήφθη.

Η υπόθεση ωστόσο πήρε και άλλη τροπή όταν ο αυτοκινητιστής κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 17χρονης για ψευδή κατά μήνυση με συνέπεια να παραπεμφθούν όλοι μαζί στο αυτόφωρο.

Ειδικότερα, όλα όσα κατέθεσε χθες η 17χρονη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της όπου κατέφυγε, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, θορύβησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα στην προσαγωγή και στη συνέχεια σύλληψη του οδηγού ταξί.

Όπως τους είπε η 17χρονη κάλεσε ταξί από καφετέρια στην περιοχή όπου βρισκόταν, προκειμένου να κατευθυνθεί στο σπίτι της. Στη διάρκεια της διαδρομής σύμφωνα με όσα είπε, έπεσε θύμα ακραίας σεξουαλικής παρενόχλησης, από τον οδηγό, ο οποίος στην κατάληξη της διαδρομής, την απείλησε και με βιασμό.

Ο 49χρονος άμεσα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και αφού αναγνωρίστηκε από την κοπέλα ενημερώθηκε για τη σύλληψή του για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ωστόσο ο συγκεκριμένος αρνείται κατηγορηματικά για το περιεχόμενο της καταγγελίας της 17χρονης και μάλιστα έκανε και εκείνος μήνυση καταγγέλλοντάς την για ψευδή κατά μήνυση.

Και οι δύο πλευρές ο 49χρονος και η 17χρονη κρατήθηκαν μέχρι τα ξημερώματα προκειμένου να καταλήξουν στο Αυτόφωρο ωστόσο με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να αξιοποιηθούν νεότερα δεδομένα από τους αστυνομικούς καθώς και οι δύο πλευρές έχουν ζητήσει να ελεγχθεί υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος από τη διάρκεια της διαδρομής έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν ή όχι κάποιες από τις λεπτομέρειες των καταθέσεων που έχουν γίνει.

Δείτε το σχετικό video.