Πλουμή - Παραγιουδάκης

Κυκλοφορεί τη Μ. Τετάρτη το περιοδικό Viral



Το νέο τεύχος του περιοδικού Viral είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει αύριο Μεγάλη Τετάρτη με την εφημερίδα Πατρίς.

Στο ολοκαίνουριο περιοδικό, ο Νίκος Ανδρουλάκης από την καρδιά της Ευρώπης, τις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μιλάει στη δημοσιογράφο του Viral Ευαγγελία Μαρινάκη για όλους και για όλα. Για την Ευρώπη, την παγκόσμια πολιτική σκακιέρα, την κεντροαριστερά και μας συστήνει άγνωστες και ενδιαφέρουσες πλευρές του.

Ο βραβευμένος καθηγητής Χρήστος Λιονής αναφέρεται στις δυνατότητες της επιστημονικής έρευνας αλλα και στο χρέος της Ελλάδας να κρατήσει τους νέους επιστήμονες.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αποκαλύπτει τα πλάνα του για την καθαριότητα και την ανακύκλωση . Ανοίγει τα χαρτιά του για τον ΕΣΔΑΚ και δηλώνει ότι «θα κριθούμε από το αποτέλεσμα». Ο Ηρακλειώτης ηθοποιός Μάνος Γαβράς κατακτά την μεγάλη οθόνη και φωτογραφίζεται αποκλειστικά για τις σελίδες του Viral. Μιλά για την επαγγελματική του πορεία και τα επόμενα σχέδιά του..

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του μέσα στον χώρο του ποδόσφαιρου και στέκεται στην επιστροφή του στην πόλη που αγάπησε και μεγάλωσε ποδοσφαιρκά.

Στο Viral που κυκλοφορεί μιλούν ακόμα... η προϊσταμένη της 13ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Βασιλική Σηθιακάκη, ο διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μωυσής Μυλωνάς, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης, η δημοσιογράφος Ρένα Παπαδάκη, και 3 άνθρωποι από τα ερτζιανά της Κρήτης. Αντώνης Τσαπίνος, Γιάννης Βαρδάκης και Μαρία Σπυριδάκη, φωτογραφίζονται και μιλούν για το ραδιόφωνο και την πορεία τους.

Βρείτε επίσης στις σελίδες του Viral φωτογραφίες από όλα τα σημαντικά γεγονότα και εκδηλώσεις και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.


click patris.gr