Πλουμή - Παραγιουδάκης

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου!


Οι τελευταίες εξελίξεις από το Survivor είναι ανατρεπτικές και αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι!


Μια έντονη φημολογία που υπήρχε τις τελευταίες μέρες, πήρε σοβαρότερη διάσταση το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, όταν η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε στην εκπομπή La Biri Biri ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι πλέον στο παιχνίδι. Η δημοσιογράφος σημείωσε ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη.

Πριν από λίγη ώρα, ασφαλείς πηγές του zappIT επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εγκατέλειψε το Survivor.
Το παρασκήνιο της αποχώρησης

«Έμαθα χθες το βράδυ από εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή -κρατάμε μια πάρα πολύ μικρή επιφύλαξη- ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και ότι βρίσκεται από την Κυριακή στο ξενοδοχείο. Αυτή τη στιγμή, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Πάνος Αργιανίδης, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης παραμένουν στο νησί για να γίνουν τα γυρίσματα για την εκπομπή που θα γίνει την Κυριακή», ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν άντεξε τις πιέσεις. Παρά το γεγονός ότι μίλησε και με τον ψυχολόγο της εκπομπής, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει», πρόσθεσε.

Ο ΣΚΑΪ μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει το γεγονός.

Περισσότερα σε λίγο…


click zappit.gr