Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στην τελική ευθεία για το RUN GREECE Ηράκλειο


Τρεις ημέρες πριν από τη μεγάλη γιορτή της πόλης το "RUN GREECE Ηράκλειο", οι χιλιάδες εγγεγραμμένοι δρομείς ετοιμάζονται και έχουν δώσει ραντεβού την Κυριακή 30 Απριλίου, ώρα 10.00 στην πλατεία Ελευθερίας, για να κάνουν το δικό τους ρεκόρ. Ρεκόρ συμμετοχών, ρεκόρ χαράς και ενθουσιασμού, αφού σε αυτόν τον αγώνα σημασία έχει η συμμετοχή και η παρουσία στην εκκίνηση.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

10.00: Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2001 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.30: Δρόμος Παιδιών 1.000μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέν. 2005 – 06 - 07).

11.45: Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών–Γυναικών (Από έτος γέννησης 2004 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).


Οι διοργανωτές των αγώνων, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με κεντρικό σύνθημα <<ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ>>, καλούν τους πολίτες της Κρήτης να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους καλύπτοντας και τις τελευταίες θέσεις συμμετοχής.

Τα Κυριακή το πρωί δεν θα γίνονται εγγραφές και δεν θα επιτρέπεται σε κανένα να συμμετέχει χωρίς επίσημο αριθμό.

Όπως κάθε χρόνο τις τελευταίες ημέρες κάνουν την εγγραφή του ένας μεγάλος αριθμός πολιτών, έτσι και φέτος προβλέπεται πραγματική κοσμοσυρροή στο Παγκρήτιο στάδιο από την Παρασκευή 28 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο το βράδυ.

► Για την απρόσκοπτη και ασφαλή συμμετοχή των χιλιάδων δρομέων, αλλά και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών και επισκεπτών της πόλης, την Κυριακή 30 Απριλίου από ώρα 07.00 το πρωί μέχρι και 14.00, θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος της διαδρομής και εκτροπές – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που περιβάλουν τη διαδρομή.

Επίσης την Κυριακή το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ θα τροποποίηση τις διαδρομές των λεωφορείων από 07.00 μέχρι 14.00.

Ο σύνδεσμος τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης θα διαθέσει λεωφορεία που θα μεταφέρουν του δρομείς και θεατές από το πάρκινγκ του Δημοτικού γυμναστηρίου στις Πατέλες – οικόπεδο Λυδάκη (Λαϊκή αγορά Σαββάτου) προς την πλατεία Ελευθερίας. Ώρες αναχώρησης 08.30 – 09.30 – 10.30.

Χορηγοί επικοινωνίας των αγώνων, είναι όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
της Κρήτης.
Χορηγοί μετάδοσης είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Ηρακλείου: Υδρόγειος 106,9 – Άλφα News 106,2 – Kiss Fm 96,1 – Music Club 105,8 και Λάμψη 92,9.
Ραντεβού στο Παγκρήτιο στάδιο για εγγραφή, παραλαβή αριθμών, μπλούζας συμμετοχής και την Κυριακή ώρα 10.00 στην πλατεία Ελευθερίας για την πρώτη εκκίνηση.