Ουζερί του Τερζάκη

Ηράκλειο: Εντόπισαν τον κλεμμένο χαλκό (photo)


Θετικά αποτελέσματα φέρνουν οι συστηματικοί έλεγχοι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου κατά την επιβίβαση και αποβίβαση των φορτηγών στα πλοία της γραμμής. Κι αυτό γιατί χθες βράδυ, οι Λιμενικοί εντόπισαν δύο φορτηγά τα οποία ήταν φορτωμένα με κλεμμένο χαλκό. Κι όχι οποιοδήποτε χαλκό αλλά το χαλκό από τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ που δίνει ρεύμα στην κεντρική γεώτρηση της δημοτικής ενότητας Καζαντζάκη. 


Αυτό είχε ως συνέπεια, όπως έχει γράψει το ekriti.gr πολλά χωριά του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων να μείνουν χωρίς νερό και τον Δήμαρχο να καταθέτει μήνυση.


  


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Λιμενικοί που εντόπισαν το κλεμμένο χαλκό ενημέρωσαν εξειδικευμένο κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ το οποίο κατά τον έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ότι αυτό το υλικό χρησιμοποιείται κατά αποκλειστικότητα από την υπηρεσία.


Σήμερα το πρωί τα φορτηγά μεταφέρθηκαν στην μάντρα στην οποία είχαν φορτωθεί και κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν 500 κιλά χαλκού.

Μετά από εντολή του Εισαγγελέα, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ Αρκαλοχωρίου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν οι φυσικοί αυτουργοί της κλοπής.

click ekriti.gr