Πλουμή - Παραγιουδάκης

Απίστευτη γκάφα: O Eυαγγελάτος και ο Σρόιτερ έπαιξαν σκηνή απ' την κωμική ταινία The Ιnterview ως αληθινή (video)


Απίστευτη γκάφα έγινε χθες στο «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon και του Αντώνη Σρόιτερ στο δελτίο ειδήσεων του Άλφα.

Συγκεκριμένα και οι δυο θέλοντας να παρουσιάσουν το μίσος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν για την Αμερική -με αφορμή το ιδιαίτερα «ψυχρό κλίμα» που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των δύο χωρών και τις απειλές πολέμου εκατέρωθεν- παρουσίασαν ως είδηση... μία σκηνή από ταινία.



Πρόκειται για την εισαγωγική σκηνή της κωμικής ταινίας «The Interview» με τους Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο, που μάλιστα δεν παίχτηκε στους κινηματογράφους των ΗΠΑ εξαιτίας απειλών από βορειοκορεάτες χάκερς εξαιτίας του πώς παρουσιαζόταν ο ηγέτης της χώρας τους.

Στην εκπομπή, το μικρό κορίτσι παρουσιάστηκε ως μία ακόμα «λύση» που επιστρατεύτηκε από το βορειοκορεάτη ηγέτη «προκειμένου να δείξει το μίσος του για την Αμερική». Μάλιστα, η συνεργάτης του παρουσιαστή δήλωσε πως το κορίτσι θα μπορούσε κάλλιστα να διαδεχθεί την περίφημη παρουσιάστρια προπαγανδιστικών ειδήσεων στη Βόρεια Κορέα.



Στην ταινία «The Interview» δύο αμερικανοί πράκτορες αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ένα σχέδιο για τη δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.


click athensvoice.gr