Ουζερί του Τερζάκη

Πω-πώ! Η νέα γυμνή μόδα "ρίχνει" το Instagram! Ακατάλληλες φωτογραφίες!


Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο εξωτερικό και θα θαυμάζετε ένα πανέμορφο τοπίο, ενδέχεται να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Ευχάριστης ή δυσάρεστης, αυτό είναι κάτι που εναπόκειται στην αισθητική του καθενός.


Η νέα μόδα, λοιπόν, που "σαρώνει" το Instagram, ακούει στο όνομα "Cheeky Exploits". Έτσι ονομάζεται ένας συγκεκριμένος λογαριασμός, στον οποίο -κατά κύριο λόγο- νέοι και νέες αναρτούν φωτογραφίες από τα ταξίδια τους, στις οποίες το κεντρικό θέμα δεν είναι τα εκπληκτικά τοπία, αλλά τα... οπίσθιά τους!

Από τη Βραζιλία μέχρι τη Γαλλία και από την Αυστραλία μέχρι την Αγγλία, οι ταξιδιώτες ποζάρουν μπροστά σε εκπληκτικά τοπία, έχοντας "πλάτη" στην κάμερα και χωρίς να φορούν τίποτα στα... επίμαχα σημεία.Ο λογαριασμός αριθμεί ήδη περισσότερους από 26.000 ακολούθους τους οποίους ενθαρρύνει να... μπουν στο "κλαμπ" των ανθρώπων που είναι διατεθειμένοι να εμφανιστούν στο διαδίκτυο όπως ακριβώς τους γέννησε η μαμά τους...

Όπως γίνεται συνήθως με τέτοιου είδους εφήμερες "τρέλες" του διαδικτύου και αυτή η περίπτωση έχει τη μορφή της "πρόκλησης", με άνδρες και γυναίκες να επιδιώκουν την πιο εντυπωσιακή γυμνή φωτογραφία στα πιο αναπάντεχα μέρη.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες, οι οποίες είναι επεξεργασμένες για ευνόητους λόγους


click newsit.gr