Πλουμή - Παραγιουδάκης

Οργή και αγανάκτηση για τις διακοπές της ΔΕΗ στην Φοινικιά


Την οργή τους για τις συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος στην περιοχή της Φοινικιάς, εκφράζουν με μηνύματα που λάβαμε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Όπως αναφέρουν, είναι αδιανόητο για δυο συνεχόμενες ημέρες - Τετάρτη και Πέμπτη - να μην έχουν ρεύμα από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι απλά και μόνο για "κατασκευές" όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ. Επιχείρησαν μάλιστα να επικοινωνήσουν με τον φορέα, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η γραμμή ήταν συνεχώς κατειλημμένη.
Αποτέλεσμα των διακοπών, να παραμείνουν κλειστά για το 2ήμερο αυτό όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι διακοπές ρεύματος θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 27 Απριλίου, από τις 8:00 έως τις 15:00, στις περιοχές: Φοινικιά, Μαλάδες, Ζερβού μετόχι, Χιλιόκαμπος. Στην οδό Ειρήνη και Φιλίας από τις αποθήκες Αριάδνη έως την επιχείρηση Πλεκτάμ στο Δρακουλιάρη καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών. 
Στο δρόμο των Μαλαδών από την επιχείρηση Πλεκτάμ Α.Ε μέχρι το χωριό Τσαγκαράκι μετόχι. Στον οικισμό Δρακουλιάρης, στον κάμπο του ΑγΣύλλα, στο χωριό Αγ.Σύλλας και στις περιοχές των επιχειρήσεων Πλεκτάμ, Βιοτεξηκάρπ, ξυλουργείο Νύκταρη, ελαιουργείο Φοινικιάς, πτηνοτροφείου Καζάκη, αποθήκες Βογιατζή και της Villa Stella - Villa Despina στον κάμπο του Αγ, Σύλλα.Στις εγκαταστάσεις του φωτοβολταϊκού πάρκου Βαλτζάκη, των αντλιοστασίων ιδρυμάτων Καλοκαιρινού και Πετεινάκη, στη φάρμα Κάββαλου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.