Ουζερί του Τερζάκη

Είμαι ακόμη παιδί …Ακόμη και το Πάσχα!


Μπορεί τις Άγιες Μέρες, οι τόνοι να πέφτουν, όμως εμείς δε σταματάμε ποτέ! Άλλωστε ο στόχος μας, να βλέπουμε πρόσωπα χαμογελαστά και να νιώθουμε καρδιές γεμάτες με αγάπη, είναι κίνητρο ισχυρό. Κι αυτή την φορά, το κίνητρο ήταν ακόμη ισχυρότερο: Κανένα κορίτσι μας από τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου να μη μείνει μακριά από τη γιορτή της Πασχαλιάς!

Οι εθελοντές μας, έδρασαν συντονισμένα: Η Φαίη κανόνισε να πάνε τα παιδιά που έμειναν στο Κέντρο το Πάσχα στη γιορτή του Δήμου Ηρακλείου στον Καράβολα! Εκεί, φιλοξενούμενα της αντιδημαρχείας, απόλαυσαν την απίστευτη θέα στη θάλασσα του Ηρακλείου μας, γευτήκαν τον οβελία κι όλες τις άλλες πασχαλινές λιχουδιές και διασκέδασαν με τα παραδοσιακά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα.
Κι ύστερα, η μέρα έκλεισε με καφεδάκι στη Ουτοπία! Τις «συνεννοήσεις» με τον Δημήτρη Τζανάκη (ιδιοκτήτης) ανέλαβε η Ρένα. Κι εκείνος με χαρά για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε!
Στο μεταξύ, στ’ αφτιά μας έφτασαν πληροφορίες πως «λιγόστεψαν» οι προμήθειες κρέατος στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου. Ένας καινούριος φίλος φρόντισε τον ανεφοδιασμό. Δεν θέλει διαφήμιση λέει. Όμως εμείς κ. Καλλέργη πιστεύουμε πως το καλό πρέπει να λέγεται!

Χρόνια πολλά σε όλους!
Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά! Μοιράζουμε χαμόγελα!