Ουζερί του Τερζάκη

Στην λαϊκή αγορά των Πατελών και την Φορτέτσα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός


Την λαϊκή αγορά των Πατελών επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Γιάννη Ρασούλη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας, υπεύθυνο για την Αδειοδότηση και Ρύθμιση Εμπορικών Δραστηριοτήτων Μαρίνο Παττακό. 


Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους εμπόρους, τους παραγωγούς και τους καταναλωτές και συζήτησε τα προβλήματα της λαϊκής. Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε, το προσεχές διάστημα μια επιτροπή εμπόρων και παραγωγών να καταθέσει τις προτάσεις της στον Δήμο για τον χώρο μετεγκατάστασης της λαϊκής των Πατελών, και στη συνέχεια να γίνει η σχετική διαβούλευση προκειμένου να προκύψει μια λύση που θα ικανοποιεί τους περισσότερους.


Την περιοχή της Φορτέτσας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Πέτρο Ινιωτάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Νίκου Φακουρέλη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Μανώλη Χαιρέτη είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ορισμένες από τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην Φορτέτσα, όπως την ασφαλτόστρωση σε μεγάλο τμήμα της οδού Σόλωνος, την ανακαίνιση του προαύλιου χώρου στον παιδικό σταθμό της περιοχής και την νεοκατασκευασμένη περίφραξη του επικίνδυνου χώρου, στον δρόμο κάτω από την εκκλησία του Αγίου Ευμενίου.


Στη συνέχεια συνομίλησε με τους κατοίκους, άκουσε τα προβλήματά τους και τόνισε ότι όπου αυτό είναι εφικτό και πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, θα δρομολογηθούν λύσεις.