Πλουμή - Παραγιουδάκης

Προληπτικός οφθαλμολογικός έλεγχος προσφορά από τη Λέσχη Λάιονς ΚΝΩΣΟΣ


Στις 29-3-2017 στις 7:00 μ. μ, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ-CAPSIS, η Λέσχη Λάιονς Κνωσός πραγματοποίησε με επιτυχία την καθιερωμένη Ολομέλεια, διευρυμένη με αρκετούς προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Σκοπός της Ολομέλειας ήταν η παρουσίαση και γνωστοποίηση της αγοράς από τη Λέσχη ενός φορητού αυτόματου διαθλασίμετρου.

Όπως είναι γνωστό σκοπός και στόχος των Λάιονς είναι η προσφορά αγάπης και κάθε δυνατής βοήθειας όταν και όπου υπάρχει ανάγκη. Το μεγαλύτερο κοινωνικό τους πρόγραμμα είναι η όραση και στα πλαίσια αυτού του προγράμματος η Λέσχη μας αγόρασε το συγκεκριμένο μηχάνημα για τη πραγματοποίηση προληπτικού ελέγχου της όρασης σε βρέφη, παιδιά προσχολικής ηλικίας και σε μη συνεργάσιμους ασθενείς ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.



Τονίζεται ότι η δράση αυτή δεν αποτελεί ούτε αντικαθιστά τον οφθαλμολογικό έλεγχο σε οφθαλμίατρο, απλά έρχεται να ανιχνεύσει μέρος τυχόν οφθαλμικών προβλημάτων.
Προσεχώς θα γνωστοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο μηχάνημα.



Η Λέσχη Λάιονς Κνωσός ευχαριστεί θερμά όλους τους καλεσμένους που παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.